Hur funkar det?

Förutsättningen för att du skall kunna använda verktyget nedan i fönstret med engelsk text, är att du har en engelskspråkig sida.

I så fall - Slå till!!! - ty du kan använda instrumentet för att få många intresserade besökare till din sida. Jag använder exempelvis tekniken för att få engelska länkvänner. Varje användare anger sina intressen. Alla som besöker din sida är alltså:

Det bästa sättet att använda instrumentet är visserligen att sätta en given startsida, men dess användande ger dig generös kredit. Du får 8 poäng bara för att din startsida öppnas och du klickar på en länk. Genom att följa länkar, söka med den inbyggda sökmotorn och klicka på intressanta sökresultat, så får du ytterligare poäng. Utbytet i trafik är märkligt stort.

Du kommer att få en personlig sida, vilken bara är till för dig. Om du vill skaffa referrals skall du använda en annan sida. Då får du ytterligare kredit, uppå vad du själv surfar för. Blanda inte ihop sidorna. Allt detta blir klart då du anmäler dig.

Som svensk bör du sätta upp en liten svenskspråkig anvisning, likt denna, vilken du kopplar till referral-sidan (i mitt fall den nedan). Svenskar nappar bättre om de får en svensk introduktion. Du får kopiera denna text om du vill.